Terberg Leasing Logo

Terberg Leasing B.V.

Eendrachtlaan 280

3526 LB Utrecht

(030) 288 47 74

Heeft u een vraag?

Bel mij terug

Blijf op de hoogte

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Fiat 500

De Fiat 500 is een compacte en stijlvolle auto. U stelt deze volledig naar eigen smaak samen. Een ideale private lease auto voor de slimme rijder op zoek naar een representatieve auto met een speels karakter.

Stel nu dit model samen

Modelbeschrijving

Zuinig

Deze elegante private lease auto is niet alleen een lust voor het oog. Dankzij de zuinige en schone motor is deze lease auto ook een geruststelling voor uw portemonnee. Bij Werknemerslease is elke Fiat 500 uitgerust met een Start&Stop-systeem. Dit systeem zet de motor automatisch uit, bijvoorbeeld wanneer je moet wachten bij een stoplicht. Zodra u weg wilt rijden, start de auto weer vanzelf. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar verlaagt uw brandstofverbruik aanzienlijk. En dat scheelt weer in de kosten.

Veilig

Dat de Fiat 500 een compacte private lease auto is, betekent niet dat deze minder veilig is. De Fiat 500 is namelijk uitgerust met zeven airbags. Dankzij de elektronische veiligheidssystemen is de remweg korter. Slippartijen worden hierdoor ook voorkomen. Een nieuwe slimmigheid in deze Fiat is het FPS-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de brandstoftoevoer direct wordt onderbroken bij een botsing. Dit vermindert de kans op een brand aanzienlijk. De Fiat 500 is de enige private lease auto in deze klasse die zoveel bescherming biedt.

Complete uitrusting

De Fiat 500 beschikt over een rijke uitrusting. Centrale airconditioning, centrale deurvergrendeling, elektrische ramen, een multifunctioneel stuurwiel behoren alle tot de uitrusting. Bovendien beschikt deze lease auto over een radio/cd-speler met bluetooth aansluiting. Ideaal voor een conference call onderweg!

Sportief

Onder de motorkap ligt een 1.0 liter TwinAir benzine motor die 65pk levert. Deze pittige motor zet de snelheidsmeter binnen 15 seconden op de 100 en geeft een topsnelheid van 160 km/u. Toch gebruikt de Fiat 500 gemiddeld slechts 4,2 liter per 100 km. Dit zorgt voor een perfecte mix van sportief en economisch rijden.

De Fiat 500 is veilig, comfortabel en stijlvol. Lease deze compacte private lease auto nu via Werknemerslease.

Op zoek naar meer aanbiedingen?

Werknemerslease-new-button-modellen