Terberg Leasing Logo

Terberg Leasing B.V.

Eendrachtlaan 280

3526 LB Utrecht

(030) 288 47 74

Heeft u een vraag?

Bel mij terug

Blijf op de hoogte

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Ford Fiesta

Een sportieve en rijk uitgeruste hatchback met het comfort van een luxe sedan. De nieuwe Ford Fiesta is een ideale particuliere lease auto voor wie op zoek is naar een veilige gezinsauto met een sportief randje. De LED-dagrijverlichting, langgerekte koplampen en hoge grille zorgen voor een stoer uiterlijk. De scherpe lijnen van het interieur geven het sportieve gevoel mee dat past bij deze stoere lease auto.

Veilig

Ford heeft er alles aan gedaan om de Fiesta zo sportief mogelijk te maken. Daarbij hebben zij het aspect van een veilige gezinsauto nooit uit het oog verloren. Onder het stoere uiterlijk schuilt namelijk een veilige gezinsauto. Bij particuliere lease via Werknemerslease is de Ford Fiesta standaard uitgerust met 7 airbags en 2 ISOFIX aansluitingen voor babyzitjes. ABS, EBD, EBA en ESP helpen allemaal mee om de auto veilig op de weg te houden. Eventuele extra’s zijn Active City Stop om botsingen op lage snelheid te voorkomen. Het Emergency Assistance systeem belt automatisch de hulpdiensten als er een ongeval heeft plaatsgevonden.  Kortom, de Ford Fiesta is met recht een van de veiligste particuliere lease auto’s.

Zuinig

In de particuliere lease via Werknemerslease is de Ford Fiesta standaard uitgerust met een zuinige 1.0 benzinemotor welke 65pk levert. Een sterke en zuinige motor, met een verbruik van slechts 1 op 23. Op de spaarzame momenten dat u moet tanken heeft de Fiesta de handige Ford Easy Fuel optie. Tanken zonder tankdop, handig en standaard bij de Ford Fiesta op Werknemerslease.

De Ford Fiesta is op dit moment verkrijgbaar in combinatie met het Comfort pakket of Luxe pakket (meerprijs € 15,- p/mnd). Dankzij het Comfort pakket beschikt u over onder andere de volgende opties:

Stel nu dit model samen

Op zoek naar meer aanbiedingen?

Werknemerslease-new-button-modellen