Terberg Leasing Logo

Terberg Leasing B.V.

Eendrachtlaan 280

3526 LB Utrecht

(030) 288 47 74

Heeft u een vraag?

Bel mij terug

Blijf op de hoogte

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Het product

Wat is private lease via Werknemerslease?

Tot voor kort was een auto leasen alleen mogelijk als de werkgever een zakelijke auto beschikbaar stelde aan de werknemer. Nu kan iedereen ook als particulier een auto leasen bij Terberg Leasing via private lease op Werknemerslease.nl. De enige voorwaarde is dat men een baan en dus inkomen heeft. Of dat nu een vast of tijdelijk dienstverband is, is niet van belang.

Scherp geprijsd en zuinig

Doordat Werknemerslease een vorm van prive leasen is hoeft er geen bijtelling betaald te worden. Daarnaast zijn de aangeboden auto’s zeer zuinig in gebruik. Goed voor de portemonnee en voor het milieu! Als u dan ook nog eens de vaste lage leaseprijs ziet inclusief alle inbegrepen servicecomponenten, dan is er haast geen twijfel meer mogelijk.

Compleet uitgerust

Onze lease auto’s zijn standaard zeer compleet uitgerust. En dat geldt ook voor het leasepakket. Hierdoor rijden uw werknemers in een nieuwe auto zonder zich zorgen te maken over de verzekering, onderhoud, banden, afhandeling van schade en reparaties. Maar ook pechhulp binnen Nederland is inbegrepen en uw werknemers hebben recht op vervangend vervoer met een 24-uurs eigen risico. Dit allemaal tegen een vast maandbedrag en daarvoor wordt alles geregeld. Alleen de kosten voor de brandstof en eventueel het eigen risico bij een schade moet zelf betaald worden.

Heeft u een vraag over Werknemerslease?
Laat het ons weten via werknemerslease@terbergleasing.nl of per telefoon 030 – 288 47 74.

Justlease.nl

Justlease.nl, de dochteronderneming van Terberg Leasing, biedt een privé lease product op maat. Wilt u meer informatie over particulier leasen en de mogelijkheden? Bezoek dan Justlease.nl!

Justlease-werknemerslease