Terberg Leasing Logo

Terberg Leasing B.V.

Eendrachtlaan 280

3526 LB Utrecht

(030) 288 47 74

Heeft u een vraag?

Bel mij terug

Blijf op de hoogte

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Leasen

« Terug naar het overzicht kopen, leasen of financieren?

Vooraf weet je wat je kosten zijn, ieder maand hetzelfde bedrag. Het prettige bij een leaseconstructie is dat de leasemaatschappij je alleen de afschrijving en rente berekent. Je wordt niet geconfronteerd met een slottermijn. Aan het eind van het leasecontract heb je geen auto, maar ook geen (vaak onverwacht) grote kostenpost. Je betaalt dus alleen voor het gebruik. Het risico van reparatie buiten de garantieperiode is ook voor rekening van de leasemaatschappij. Er wordt enkel een kleine borg aan je gevraagd. Nadeel is dat je aan de contractperiode gebonden bent.

Werknemerslease biedt op het gebied van private lease nog meer voordelen. De maandelijkse kosten zijn vast. Je hebt geen rekeningen te betalen anders dan de leasenota. Geen verzekeringspremie, geen houderschapsbelasting. En aan het einde van het contract is het mogelijk je (ex) lease auto over te nemen. Dat kan heel prettig zijn. Je weet namelijk hoe de auto gebruikt is en in welke staat deze is.

Wil je de lease auto niet kopen en direct een nieuwe auto leasen? Dan hebben jij en de leasemaatschappij al ervaring met elkaar. Je start zeer makkelijk met een nieuwe leaseauto. Altijd de nieuwste modellen, voorzien van de laatste technieken en het zuinigst in brandstofgebruik.

Leasen is simpel. Je weet duidelijk vooraf waar je financieel aan toe bent. En dat biedt zekerheid!

Lees ook de uitgebreide informatie over:

Kopen
Financieren