Terberg Leasing Logo

Terberg Leasing B.V.

Eendrachtlaan 280

3526 LB Utrecht

(030) 288 47 74

Heeft u een vraag?

Bel mij terug

Blijf op de hoogte

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Werknemers

Wie kan er een Werknemerslease auto bestellen

Kunt u onderstaande drie vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan is Werknemerslease voor u.

Tegen een vaste lage prijs altijd mobiel en alles geregeld!

“Ik ben Myrna, 36 jaar, woon samen met Anton en onze twee dochters van 6 en 8 in De Meern. Ik heb een vast dienstverband voor drie dagen in de week als receptioniste.
Mijn man Anton heeft een auto van de zaak en rijdt elke dag naar Den Bosch. Hij is vaak laat thuis. Voor mij is Werknemerslease een ideale oplossing.

Via onze afdeling HRM werden wij op Werknemerslease gewezen en ik ben direct op de website van Terberg Leasing gaan kijken. Toen was ik verkocht.
Voor 169 euro per maand rijd ik nu een pittige Peugeot 107 die ik prima van mijn eigen salaris kan betalen. En ik heb geen bijtelling omdat ik deze auto privé lease.
Bovendien is voor die prijs alles voor me geregeld: verzekeringen, onderhoud, reparatie en banden. Behalve natuurlijk de benzine.
Dit gemak vind ik prettig en belangrijk. Ik moet al zoveel regelen.”

Justlease.nl

Wilt u net als Myrna en vele anderen onbezorgd rijden. Kijk dan eens op Justlease.nl, de dochteronderneming van Terberg Leasing. Justlease.nl biedt een privé lease product op maat. Wilt u meer informatie over particulier leasen en de mogelijkheden? Bezoek dan Justlease.nl!

Justlease-werknemerslease