Terberg Leasing Logo

Terberg Leasing B.V.

Eendrachtlaan 280

3526 LB Utrecht

(030) 288 47 74

Heeft u een vraag?

Bel mij terug

Blijf op de hoogte

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Over ons

Werknemerslease is een product van Terberg Leasing, een leasemaatschappij die al meer dan 40 jaar actief is in de autoleasebranche. Door onze kwalitatieve en persoonlijke aanpak staan we in de Top 10 en zijn we de grootste onafhankelijke leasemaatschappij in Nederland.

Het is onze ambitie om in 2015 de meest innovatieve, duurzame en gewaardeerde (kwaliteit) autoleasemaatschappij te zijn. Vanuit deze ambitie is ook dit nieuwe product ‘Medewerkerslease’ ontstaan waardoor iedere werknemer altijd mobiel kan zijn in een nieuwe zuinige leaseauto tegen vaste lage kosten.

Terberg Leasing is onderdeel van de Terberg Group die al bijna 140 jaar het karakter van familiebedrijf heeft weten te behouden, waarbij het innovatieve karakter en de  ‘ouderwetse’ service haar succesfactoren zijn.

Justlease.nl
Justlease.nl, de dochteronderneming van Terberg Leasing biedt een privé lease product op maat. Wilt u meer informatie over particulier leasen en de mogelijkheden? Bezoek dan Justlease.nl!
Justlease-werknemerslease

Terberg Leasing steunt kinderrechtenorganisatie Save the Children

Terberg Leasing is een familiebedrijf waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Onder duurzaam verstaan wij onder andere het zorg dragen voor toekomstige generaties. Het steunen van de internationale kinderrechtenorganisatie Save the Children past dan ook in onze visie, aangezien kinderen de toekomst hebben.

U kunt deze prachtige organisatie steunen door maandelijks een schenking te doen van € 2,50. Dit bedrag komt dan volledig ten goede aan de projecten van Save the Children.

Voor meer informatie over Save the Children kunt u kijken op http://www.savethechildren.nl.

27 augustus 2012

Save the Children ontvangt auto ter ondersteuning van haar werkzaamheden

Save the ChildrenDe internationale kinderrechtenorganisatie Save the Children ontvangt vandaag uit handen van Rogier van Ewijk, Algemeen Directeur van Terberg Leasing, een Peugeot 107. Save the     Children probeert haar kosten zo laag mogelijk te houden, waardoor zij een groter deel van haar inkomsten kan besteden aan de projecten. Vanuit dit kostenbewustzijn is deze auto meer dan welkom en zal de komende jaren intensief worden gebruikt om steun te vragen en draagvlak te creëren in Nederland.

 

Save the Children

“Vanuit onze roots als familiebedrijf en onze ambitieuze duurzame doelstelling past het om bij de feestelijke introductie van Werknemerslease de eerste lease-auto voor dit mooie doel te schenken,” aldus Rogier van Ewijk van Terberg Leasing.  “Werknemerslease is een nieuw zuinig autoleaseproduct voor de particuliere markt.”