Terberg Leasing Logo

Terberg Leasing B.V.

Eendrachtlaan 280

3526 LB Utrecht

(030) 288 47 74

Heeft u een vraag?

Bel mij terug

Blijf op de hoogte

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Renault Clio Estate

Verrassend ruim, sportief en stijlvol. Dat is de beste omschrijving van deze prive lease auto. Voor iedereen die op zoek is naar een moderne gezinsauto is de Renault Clio Estate een goede keus.

Stel nu dit model samen

Modelbeschrijving

Renault heeft de Clio Estate een complete make-over gegeven en dat resulteerde in het moderne design van de nieuwe Clio Estate. Mede dankzij deze veranderingen is deze prive lease auto luxer uitgerust dan ooit tevoren. Bij Werknemerslease profiteert u bovendien van een zeer voordelige prijs.

Luxe uitrusting

De basisuitvoering van deze prive lease auto beschikt over elektrische raambediening, centrale deurvergrendeling en LED-dagrijverlichting. Uiteraard kunt u de Clio Estate zo luxe uitvoeren als u zelf wilt door te kiezen voor een van onze optiepakketten. Het luxe pakket bevat bijvoorbeeld een actief multimediasysteem dat uw e-mails voorleest, uw Facebook update en waarop u verschillende apps kunt installeren.

Voldoende ruimte

De kofferbak biedt standaard 443 liter laadruimte. Zodra u de achterbank neer klapt beschikt u over een maximale laadruimte van 1.400 liter.

Zuinig

De Renault Clio Estate combineert een luxe uitvoering, ruimte en mooi design met een zuinige motor. De 0.9 TCE motor levert 90pk en heeft een verbruik van slechts 1 op 22. Zo blijft het aantal tankbeurten tot een minimum beperkt.

U rijd deze prive lease auto nu eenvoudig en zeer voordelig via Werknemerslease.

Op zoek naar meer aanbiedingen?

Werknemerslease-new-button-modellen