Terberg Leasing Logo

Terberg Leasing B.V.

Eendrachtlaan 280

3526 LB Utrecht

(030) 288 47 74

Heeft u een vraag?

Bel mij terug

Blijf op de hoogte

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Renault Clio

De Renault Clio is een opvallende private leaseauto. Het uiterlijk wordt gedefinieerd door de ronde vormen in combinatie met strakke lijnen en subtiele accenten. Als u op zoek bent naar een sportieve auto met een modern uiterlijk is dit een goede keuze.

Het interieur

Het interieur van de Clio is strak, minimalistisch en biedt vooral veel gebruikersgemak en comfort. Zowel voor- als achterin zitten de passagiers en de bestuurder comfortabel. De kofferbak biedt 300 liter aan bagageruimte.

Multimediasysteem

Bijzonder aan deze private leaseauto is het optionele multimediasysteem. Via bluetooth koppelt u dit systeem aan uw telefoon. Het systeem leest uw e-mails voor, update uw Facebook en functioneert tegelijk als uw audio- en navigatiesysteem. Dit multimediasysteem wordt standaard meegeleverd in het Comfort en Luxe pakket.

De motor

Ook onder de motorkap beschikt de Renault Clio over een prima uitrusting. Bij private lease via Werknemerslease is de Renault Clio verkrijgbaar met een krachtige driecilinder turbo benzinemotor.  Deze benzinemotor beschikt over 90pk en verbruikt slechts 1 liter per 23,3 kilometer.

De Renault Clio is een bijzondere auto met een sportief uiterlijk en een strak interieur. Ondanks de pittige motor heeft de Clio een verbruik waar de meeste leaseauto’s in deze klasse jaloers op mogen zijn. Via private lease bij Werknemerslease rijdt u deze auto zeer voordelig.

Stel nu dit model samen

Op zoek naar meer aanbiedingen?

Werknemerslease-new-button-modellen