Terberg Leasing Logo

Terberg Leasing B.V.

Eendrachtlaan 280

3526 LB Utrecht

(030) 288 47 74

Heeft u een vraag?

Bel mij terug

Blijf op de hoogte

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Volkswagen Up

Denkt u aan Volkswagen, dan denkt u aan een degelijk design. De Volkswagen Up! is hier geen uitzondering op. Het design van deze particuliere leaseauto zet de standaard op het gebied van compacte auto’s. Een goede keuze als u op zoek bent naar een moderne, compacte auto die u zo luxe kunt uitrusten als u wilt.

Kies uw uitrusting

Door particulier te leasen heeft u de mogelijkheid uw leaseauto zo uitgebreid uit te rusten als u wilt. U heeft keuze uit een standaard, comfort en luxe pakket. Elk pakket bevat een bundeling van opties. Het standaard pakket bevat onder andere radiovoorbereiding, een verwarmbare achterruit en ABS. Het Comfort pakket voegt daar airconditioning en een ingebouwde radio aan toe. Het Luxe pakket maakt de Volkswagen Up helemaal af, met opties als elektrische ramen, centrale deurvergrendeling en City Emergency braking.

Veiligheid

Veiligheid geniet een hoge prioriteit bij deze particuliere leaseauto. Daarom bevat de Volkswagen Up bij Werknemerslease in elke uitvoering het veiligheidspakket. Dit pakket bevat onder andere ESP, ABS en een ISOFIX voorbereiding.

Extra ruim

Met 251 liter bagageruimte is de Volkswagen Up! de ruimste leaseauto in deze klasse. De achterbank is in twee delen opklapbaar. Zo breidt u de bagageruimte naar behoefte verder uit.

De motor

Onder de motorkap ligt een 1.0 liter benzinemotor met 60pk. De handgeschakelde versnellingsbak beschikt over 5 versnellingen. In 14,4 seconden bereikt de Volkswagen Up! de 100 en de topsnelheid komt op 161 km/u. Dankzij de Bluemotion technologie van Volkswagen heeft de Up! Een gemiddeld verbruik van slechts 1 liter per 24 kilometer. De CO2-uitstoot is met 95 gram per kilometer zeer laag.

Wat zit er standaard in uw leasepakket?

Verder is de auto voorzien van een Blackbox.

Let op: 1-1-2014 zal de overheid wegenbelasting gaan heffen, dit is van toepassing op deze auto.

Stel nu een van deze modellen samen

Op zoek naar meer aanbiedingen?

Werknemerslease-new-button-modellen