Terberg Leasing Logo

Terberg Leasing B.V.

Eendrachtlaan 280

3526 LB Utrecht

(030) 288 47 74

Heeft u een vraag?

Bel mij terug

Blijf op de hoogte

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Werkgever

Als werkgever bent u op zoek naar hoe u uw personeel op een efficiënte manier kan binden en boeien. Mobiliteit is hierbij een steeds belangrijker vraagstuk. Hoe houdt u als werkgever uw werknemers mobiel en de kosten beheersbaar?

Terberg Leasing biedt u een mooi product die op beide behoeftes inspeelt, Werknemerslease. Via Werknemerslease kunnen uw werknemers particulier leasen bij Terberg Leasing. Uw werknemers rijden in zuinige auto’s tegen vaste lage kosten. Dit geeft zowel voor u als uw werknemers rust en zekerheid.

Werknemerslease is dan ook de perfecte oplossing voor uw werknemers om particulier te leasen. Wij helpen u graag om Werknemerslease onder de aandacht te brengen bij uw werkwerkers. Dit doen wij door het aanbieden van tekst en uitleg in de vorm van een nieuwsbrief, intranettekst of presentatie en zelfs een gehele roadshow bij u op locatie.

Kortom een mooi, compleet en vooral gunstig product voor uw werknemers en voor u een besparing van tijd, kosten en administratie.

Justlease.nl

Justlease.nl, de dochteronderneming van Terberg Leasing, biedt een privé lease product op maat. Wilt u meer informatie over particulier leasen en de mogelijkheden? Bezoek dan Justlease.nl!

Justlease-werknemerslease

Heeft u een vraag over Werknemerslease?
Laat het ons weten via werknemerslease@terbergleasing.nl of per telefoon 030 – 288 47 74.